Rakkaus on muuttolintu ; Tangokavaljeeri - Kallio, Reijo, 1933-2018; Malinen, Ossi, 1928-2008; Ossi Malisen orkesteri; R.E. Westerlund (yhtiö) ([Helsinki]: [R.E. Westerlund], 1958)
2 kappaletta.
Reijo Kallio (lauluääni), Ossi Malisen orkesteri.
[Äänite]
Keywords: Kallio, Reijo, -- 1933- -- singlet; tanssimusiikki