I have found a friend ; What do you want - Johnny, 1945-; Hounds; Johnny & Hounds; Scandia-Musiikki ([Helsinki] : Scandia, 1964)
2 kappaletta.
Johnny & The Hounds (yhtye). Solisti: Johnny (lauluääni).
Myös digitoituna Kansalliskirjastossa.
Keywords: Johnny, -- 1945- -- singlet