Aamulla varhain - Nuorisokuoro Sympaatti; Hurmalainen, Pertti; Rantanen, Raimo (muusikko); Siukonen, Kari; Nikula, Pekka (Pekka Kari Juhani) (Tampere : Tampereen Musiikkiluokkien Tuki, 1989)
15 kappaletta.
Nuorisokuoro Sympaatti, Pekka Nikula (johtaja), Raimo Rantanen (piano), Roope Hurmalainen (bassokitara), Kari Siukonen (rummut).
Äänitys: 3.11.1988, Tampere, Aleksanterin kirkko.
[Äänite]
Keywords: kansanmusiikki; hengellinen musiikki (kristinusko); kuoromusiikki