Pentti Viherluoto ystävyydellä. - Viherluoto, Pentti, 1915-2004; M & T Tuotanto ([Turku] : [M&T Production], 1977)
12 kappaletta.
Pieni polku -- Turun surusilmä -- Punaiset lehdet -- Aamu Airistolla -- Naantalin muisto -- Ruusuja lurjukselta -- Puhelinlangat laulaa -- Kustavin merimies -- Kaukainen ystävä -- Salotöllin pieni Mirja -- Musta Ruusu -- Ruissalon sinikellot.
Eri esittäjiä.
Keywords: Viherluoto, Pentti, -- 1915-2004. -- sävellykset -- valikoimat; viihdemusiikki