Stone cold heartbreaker - Five Fifteen; Järvinen, Mika, 1965-; Kivinen, Pate, 1965-; Lumikumpu, Reijo; Mark, Esa; Sarkima, Atte; Wendelin, Hanna (Tygelsjö : Record Heaven Music, 2001)
4 kappaletta.
Five Fifteen (yhtye): Mika Järvinen (lauluääni, kitara), Hanna Wendelin (lauluääni). Esa Mark (kitara). Kivinen, Pate (kosketinsoittimet). Repe Lumikumpu (bassokitara: sähköbasso). Sarkima, Atte (rummut, lauluääni). - Avustajat lueteltu oheistiedoissa.
r1999-2001, (live /02-04).
SAAPUMISVALVONTA