Nyt riemuiten temppeliin. - Niemelä, Leo; Pasunat (lauluyhtye) ([Elimäki] : Elimäen Helluntaiseurakunnan rukoushuoneyhdistys, 2002)
10 kappaletta.
Leo Niemelä (lauluääni), Lauluhtye Pasuunat.
[Äänite]
Keywords: hengelliset laulut (kristinusko)