Grimborg - Gjallarhorn (yhtye); Jones, Adrian; Mansikka-aho, Tommy, 1970-; Puljula, Sara, 1973-; Wilhelms, Jenny, 1974- (2002)
12 kappaletta.
Konungadöttrarna -- Grimborg -- Tora lille -- Polonaisse -- Herr Olof -- Ella lilla -- Ack lova Gud -- 1 Fröysnesen -- Vallevan -- Kulning -- Längtaren.
Esittelylehtinen ruotsiksi, englanniksi ja ranskaksi.
Tekstilehtinen ruotsiksi ja englanniksi.
Gjallarhorn (yhtye): Jenny Wilhelms (lauluääni, viulu, hardanger-viulu), Tommy Mansikka-aho (munniharppu, rumpu, berimbau, ym). Puljula, Sara (kontrabasso, kehysrumpu, tamburiini, rumpu: udu, djembe, lyömäsoittimet). Jones, Adrian (alttoviulu, mandola). - Avustajat lueteltu teoskohtaisesti levyn kannessa.
PUUTELUETT.
Puuttuu kansalliskokoelmasta
Keywords: Gjallarhorn (yhtye) -- albumit; suomenruotsalaiset; kansanmusiikki; maailmanmusiikki