Koko moaliman mehakka - Keski-Suomen Kansanmusiikkiyhdistyksen Maakuntaorkesteri; Kettu, Tiina ([Jyväskylä] : Keski-Suomen Kansanmusiikkiyhdistys, 2000)
15 kappaletta.
Marssi Keski-Suomesta -- Ruiskukkia -- Amalian polkka -- Nuottamarssi -- Keskisuomalainen polkkasikermä -- Beamont rag -- Leo Saviojan masurkka -- Koko moaliman mehakka -- Pelimannin kaikuja -- Suenita -- Hymni rakkaudelle -- Tonavan aallot -- Hoch, Heidecksburg -- Keltapaviljonki -- Kevätsäveliä.
Instrumentaaliesitys.
Keski-Suomen Kansanmusiikkiyhdistyksen Maakuntaorkesteri (orkesteri), Tiina Kettu (johtaja).
Koko teoksen ISRC-tunnus julkaisussa: FIKE700.
Keywords: populaarimusiikki; viihdemusiikki; pelimannimusiikki