Kuin tulisit kaukaa. - Marion, 1945-; Kallio, Ile, 1955-; Kärkinen, Kaija, 1962-; Helin, Seppo; Kallio, Lotta; Maijanen, Masa, 1962-; Nykänen, Anssi, 1965-; Witikka, Pekka; EMI Finland ([Helsinki] : EMI Music Finland, 2004)
1 kappale.
Marion (lauluääni). Kallio, Ile (kitara). Helin, Seppo (kosketinsoittimet). Maijanen, Masa (bassokitara). Nykänen, Anssi (rummut, lyömäsoittimet). Sekä: Kärkinen, Kaija (taustalaulu). Kallio, Lotta (taustalaulu), Pekka Witikka (ohjelmointi).
Keywords: Marion, -- 1945- -- singlet; viihdemusiikki; viihdemusiikki