Konserttiäänitteitä, 9.10.2005 Helsinki. - Helsingin Barokkiorkesteri; Martin, Julien; Sempé, Skip (Helsinki : Helsingin Barokkiorkesteri, 2005)
2 kappaletta.
Sisältyy Helsingin Barokkiorkesterin WWW-sivustoon.
Helsingin Barokkiorkesteri, Julien Martin (nokkahuilu), Skip Sempé (johtaja).
Verkkoaineisto (2 tiedostoa).
Myös digitaalisena kopiona Kansalliskirjastossa.
Internet-yhteys, WWW-selain, MP3-toisto-ohjelma.
Keywords: sarjat (sävellykset); balettimusiikki; orkesterimusiikki