Heikin kultaa 10 vuotta. - Moksén, Keijo, 1950-; Vainio, Raimo; Vihunen, Jussi (Tikkurila : Heikin kulta, 1978)
2 kappaletta.
A-puoli: Keijo Moksen, yhtye.
B-puoli: Raimo Vainion yhtye ja Vihusen Jussi.
[Äänite]