Etelän rytmejä. - Cugat, Xavier, 1900-1990; Bonfá, Luiz, 1922-2001; Bowell, Baden; Jobim, Antonio Carlos, 1927-1994; Malando, A., 1908-1980; Mariachi Tenochtitlan; Malando; Paraguayos; Incas ([Helsinki] : Phonogram International / Finnlevy, 1983)
14 kappaletta.
Brazil / esitt. Xavier Cugat. Maria Elena / esitt. Mariachi Tenochtitlan. El choclo / esitt. Malando. Desafinado / esitt. Antonio Carlos Jobim. Malagueña / esitt. Los Paraguayos. El cumbanchero / /esitt. Xavier Cugat. La bamba / esitt. Los Incas. The girl from Ipanema / esitt. Baden Bowell. Cielito lindo / esitt. Mariachi Tenochtitlan. La paloma / esitt. A. Malando. Samba de uma nota so / esitt. Antonio Carlos Jobim. Guantanamera / esitt. Los Incas. Historia de un amor / esitt. Los Paraguayos. Samba de Orfeu / esitt. Luiz Bonfà.
Eri esittäjiä.
Kappaleita ei luetteloitu erikseen
[Äänite]
Keywords: latinalaisamerikkalainen populaarimusiikki; kokoomateokset