Varje dag med Jesus. - Markby-flickorna; Backlund, Lars; Backlund, Maria; Kronqvist, Eva-Stina; Kronqvist, Ghita; Kronqvist, Runa-Britt; Malmsten, Carina; Malmsten, Petra; Nyblom, Lilian (Vasa : Svenska Lutherska Evangeliföreningen i Finland, 1985)
14 kappaletta.
Äänitteen kesto digitointijärjestelmästä.
Markby-flickorna (yhtye): Eva-Stina Kronqvist (lauluääni), Runa-Britt Kronqvist (lauluääni), Ghita Kronqvist (lauluääni), Lilian Nyblom (lauluääni), Petra Malmsten (lauluääni), Carina Malmsten (lauluääni), Maria Backlund (lauluääni, kitara). - Lars Backlund (kitara).
Keywords: hengelliset laulut (kristinusko)