Sacrificio de la primavera. - Fogo Posto; Angustio, Jamal; Bardot, Barbie; Lestavius, Roger; Växby, Anssi, 1972?-; Zarutha, Zeldan ([Helsinki] : [ScumArt Productions] ; [Espoo] : [Equal Dreams], 2008)
12 kappaletta.
Äänitteeseen ei liity tekstilipuketta.
The Fogo Posto (yhtye): Roger Lestavius, Zeldan Zarutha, Barbie Bardot, Jamal Angustio. - Lisäksi: Anssi Växby (kontrabasso).
Julkaistu myös verkkoaineistona (https://equaldreams.com, sivusto lakkautettu).
Verkkoaineisto myös digitaalisena kopiona Kansalliskirjaston verkkoarkistossa.
Keywords: progressiivinen rock