Into the diamond cublic. - Prickly brains; Kananen, Kimmo, 1966-; Mäkelä, Janne, 1965- (1980)
16 kappaletta.
Kasettikotelossa listattu kappaleet kestoineen.
Kansiossa skannatut kuvat kasetista sekä kansilehtisestä: 4 jpeg-kuvaa.
Avokelanauhurilla ja kasettinauhurilla tehtyjä julkaisemattomia kotiäänityksiä.
Prickly brains (yhtye): Kimmo Kananen (lauluääni, urut), Janne Mäkelä (kitara, lauluääni, urut).
Puuttuu kansalliskokoelmasta