Itämeren kyynel - Lehtonen, Hannu; Myllyoja, Mervi ([Kustannuspaikka tuntematon] : [kustantaja tuntematon], 2012)
2 versiota kappaleesta Itämeren kyynel.
CD-R-äänilevy.
Kansilehti puuttuu, mukana erillinen paperi jossa laulun sanat.
Hannu Lehtonen (lauluääni), Mervi Myllyoja (viulu), säestys.
[Äänite]
Keywords: laulelmat