Elevator music - Mr Arne Electric; Snellman, Antti; Tuhkala, Marika, 1973- ([Helsinki] : [kustantaja tuntematon], 2010)
8 kappaletta.
Pääosin instrumentaaliesityksiä.
Mr Arne Electric (tekninen toteutus). Lisäksi: Antti Snellman (tekninen toteutus), Marika Tuhkala (laulu 6).
Keywords: Mr Arne Electric -- albumit; elektroninen populaarimusiikki