Mainingin musiikkiluokkien kevätkonsertti 2012. - Mainingin koulu ([Espoo] : [KiMalainen Mainingin koulun musiikin tuki], 2012)
19 kappaletta.
Mainingin koulu: 3A luokka, 3-6 luokkien kuoro, Pikku-Maininki (kuoro), Yläkoulun kuoro, 4A, 5A & 6A luokat, Pinkit, Laulu-Maininki, orkesteri, 7A bändi, 8A bändi, 9A bändi, 3-9 luokat.
Keywords: oppilaitokset; julkaisutoiminta; äänitteet; viihdemusiikki; joululaulut