Consortium Project. I, Criminals & Kings. - Consortium Project; Bruinenberg, Dirk; Courbois, Barend; Helmantel, Martin; Lill, Stephan; Lucassen, Årjen; Newton, Tommy; Parry, Ian; Rondat, Patrick; Szekeres, Tamàs; Vayne, Jan; Youngblood, Thom; et al. (Maarianhamina : Lion Music, 2011)
13 kappaletta.
House of cards ; Banquet for thieves ; Evilworld ; Garden of Eden ; The entity ; Change breeds contempt ; A miracle is all we need ; The snake ; Criminals & Kings ; Chain of fear ; Pandora's box ; A miracle is all we need (acoustic version) ; Evilworld (demo version).
Remasteroitu.
The Consortium Project (yhtye): Ian Parry (lauluääni, taustalaulu, kosketinsoittimet, syntetisaattori, ohjelmointi). Muut muusikot: Patrick Rondat (kitara /1,5,7,11, bassokitara /11), Thom Youngblood (kitara /6), Stephan Lill (kitara /2-4,8-9), Tamàs Szekeres (kitara /10), Dirk Bruinenberg (rummut, taustalaulu /1,4,7,9), Martin Helmantel (bassokitara /11), Årjen Lucassen (bassokitara /6-8), Tommy Newton (bassokitara /2,4,10), Barend Courbois (bassokitara /3,9), Jan Vayne (piano: flyygeli /7, 12). Muut avustavat muusikot lueteltu julkaisun tekstiliitteessä.
Äänitys: Rotterdam, Excess studio (laulu, kosketinsoittimet, bassokitara /3,9,11, kitara, akustinen kitara /7).
Äänitys: Celle, Area 51 studio (rummut, kitara /1-4,6-7,9,11).
Äänitys: Hilversum, Wisseloord Studio (piano: flyygeli).
Äänitys: Florida, Tampa, Above the C Studio (kitara /6, 12).
Keywords: heavy metal; progressiivinen rock