Ikihippien laulu - Hartonen, Pekka, 1947-; Johansson, Markku, 1949-; Salmi, Vexi, 1942-; Honkanen, Jouni; Parkko, Petri; Rissanen, Jukka (muusikko); Savenius, Harri; Magnum Music; Sawotta; Sawotta ([Vantaa] : Magnum Music, 2013)
1 kappale.
Hartonen, Pekka (lauluääni). (Pekka Hartonen & Sawotta) (yhtye). Muut yhtyeen jäsenet: Harri S. (harmonikka, piano, lauluääni), Jouni H. (bassokitara, lauluääni), Jukka R. (kitara, banjo, mandoliini, lauluääni), Petri P. (rummut).
[Äänite].
Keywords: iskelmät; tanssimusiikki