K-16 - Lempi Joe; Monsp Records (Helsinki : Monsp Records, 2014)
10 kappaletta.
Tässä näin ; Eipä jyyri ; Kokemus ; Kevät (Aurajoenrantaan) ; Yliluonnollista ; Kassahihna-rock ; Härveli ; Pikkutuntituhmaa ; Terhohemylöinti ; Kevät (Aurajoenrantareggae).
Lempi Joe (räppäys), yhtye. Yhtyeen jäsenet ja avustajat lueteltu oheistiedoissa.
Julkaistu myös LP-levynä.
Keywords: Lempi Joe -- albumit; rap