Rendel - Haunted by the Swamps of St. Michel; Ilmonen, Juuli; Inoranta, Oke; Kumpulainen, Kimmo; Lundgren, Rob; Mikkonen, Samuli (rumpali); Nenonen, Antti; Vehviläinen, Juho ([Mikkeli] ; [Helsinki] : Haunted by the Swamps of St. Michel, 2014)
Kaksi versiota kappaleesta My friend.
Haunted by the Swamps of St. Michel (yhtye): Rob Lundgren (lauluääni), Kimmo Kumpulainen (bassokitara), Juuli Ilmonen (sello), Samuli Mikkonen (lyömäsoittimet), Antti Nenonen (kitara), Juho Vehviläinen (piano), Oke Inoranta (kitara).
Keywords: rock