Ron Carter - jazzlegenda - Nurmi, Mikko (Mikko Nurmi, 2015)
Kirja esittelee Ron Carterin soittotyyliä 1960-luvun levytysten pohjalta 130 nuottiesimerkin ja kokopitkien transkriptioiden havainnollistamana. Samalla kirja tarjoaa myös kokonaiskuvan Ron Carterin urasta ja hänen ajattelustaan bassonsoitosta.
Keywords: Carter, Ron; muusikot; jazz; nuotinnokset; musiikkianalyysi; Yhdysvallat