Wear-IT : implications of mobile & wearable technologies to human attention and interruptibility - Visuri, Aku (Acta Universitatis Ouluensis, ISSN 0355-3213, 2019)
Abstract.
Keywords: langaton tekniikka; sulautettu tietotekniikka; mobiililaitteet; älytuotteet; älytekniikka; älypuhelimet; älykellot; älyvaatteet; käyttö; tarkkaavaisuus; häiriöt