Accart and The Band. - Accart and The Band; Hyttinen, Janni, 2003-; Kivivuori, Daniel, 2002-; Kivivuori, Gabriel, 2003-; Latvala, Iida, 2000-; Moilanen, Essi, 2003-; Palviainen, Ismo, 2003-; Pehkonen, Ronja, 2000-; Rissanen, Aamu, 2005-; Rouvinen, Jere, 2003-; Räsänen, Roosa, 2002-; Svan, Reko, 2000-; et al. ([Joensuu] : Pilfink Records, 2019)
10 kappaletta.
Kuusaa ; Kiera ; Leonoras song ; Chiquilin de Bachin ; Comptine D un autreete: L'apres-midi ; Lady of spain ; Höyhen ilmassa ; Suomalainen polkka ; Jotain jää ; Circle of life.
Kansitaide: Niko Jouhkimainen.
Sirpa Kainulainen (tuottaja), Jarmo Kähkönen (vastaava tuottaja).
AccArt (yhtye): Jere Rouvinen (harmonikka), Iida Latvala (harmonikka, lauluääni), Ronja Pehkonen (harmonikka), Janni Hyttinen (harmonikka), Essi Moilanen (harmonikka), Aino Öhman (harmonikka ), Roosa Räsänen (harmonikka), Aamu Rissanen (harmonikka). The Band (yhtye): Gabriel Kivivuori (piano, akustinen kitara, lauluääni), Ismo Palviainen (akustinen kitara, lyömäsoittimet), Daniel Kivivuori (sello, lyömäsoittimet), Reko Svan (kontrabasso).