Teräsverkkojen ja geovahvisteiden mitoittaminen erilaisissa vauriotilanteissa - Varin, Petri; Saarenketo, Timo; Väylävirasto (Helsinki : Väylävirasto, 2019)
Dimensionering av stålnät och geoförstärkningar vid olika skador.
Dimensioning of wire mesh and geogrids in various damage situations.
Reflex-projekti.
ROADEX-projekti.
PEHKO-projekti.
Keywords: tiet; liikenneväylät; rakenteet (rakentaminen); vahvistus (tekniikka); geotekniikka; verkot (esineet)