Kaikki peittyy kyyneliin ; Makuuhuoneessa - Klemetti, Litku ([Jyväskylä] : Luova Records, 2018)
2 kappaletta.
A-puoli: Kaikki peittyy kyyneliin. B-puoli: Makuuhuoneessa.
Litku Klemetti (lauluääni, kosketinsittimet), yhtye.
Keywords: Klemetti, Litku -- singlet; popmusiikki