Arctic solar energy solutions - Pasonen, Riku, 1985-; Pasonen, Riku, 1985-; Alanen, Raili, 1950-; Sipilä, Kari, 1952-; Mäki, Kari, 1979-; VTT (tutkimuskeskus) (Espoo : VTT, 2012)
Arktiset aurinkoenergiaratkaisut.
Kuvailun perustana verkkoaineisto; nimeke PDF-nimiösivulta.
Keywords: aurinkoenergia; energiateknologia; aurinkopaneelit; pohjoinen; arktinen alue; energiantuotanto; Pohjois-Eurooppa