Modeling the potential economic and quality of life effects of a type 2 diabetes prevention program using Finnish community pharmacies as a recruitment channel - Jalkanen, Kari (Publications of the University of Eastern Finland, ISSN 1798-5714, 2023)
Tyypin 2 diabeteksen ehkäisyohjelman mahdollisten taloudellisten ja elämänlaatuvaikutusten mallintaminen käyttäen suomalaisia apteekkeja rekrytointikanavana.
Keywords: aikuistyypin diabetes; ehkäisy; apteekit; vaikuttavuus; taloudelliset vaikutukset; elämänlaatu; vaikutukset; mallintaminen; Suomi