Oikeutta moraalin kustannuksella? : Neuvostoliiton kansalaisten luovutukset Suomesta 1944-1955 - Roiko-Jokela, Heikki (Jyväskylä : Jyväskylän yliopisto, 1999)
Summary: Justice at the expence of morality? : expeditions of citizens of the Soviet Union from Finland, 1944-1955.
Keywords: 1944-1955; Moskovan rauha; Pariisin rauha; neuvostoliittolaiset; luovutus; sotavangit; venäläiset; palautus; inkeriläiset; pakolaiset; virolaiset; Suomi; Neuvostoliitto