Opettajan ja oppilaan toiminta peruskoulun telinevoimistelutunnilla - Pehkonen, Mikko, 1953-; Lapin yliopisto. Kasvatustieteiden tiedekunta (Rovaniemi : Lapin yliopisto, 1998)
Tiivistelmä.
Keywords: liikunta; liikuntakasvatus; luokkatyöskentely; oppiminen; peruskoulu; telinevoimistelu; voimistelu; opetus; motion; fysisk fostran; klassrumsarbete; inlärning; grundskolan; redskapsgymnastik; gymnastik; undervisning