Svenska tabun - Arnstberg, Karl-Olov (Stockholm : Carlsson, 2007)
En mycket kontroversiell och intressant bok som utmanar förhandsuppfattningar, lämplighet och konvenans. Karl-Olov Arnstberg utmanar här en rad tabun. Fritt, infallsrikt och spännande skriver han bland annat om rituell renhet, censur, rasism, barn och barnuppfostran, tabu och storstadsliv, mat, sex och död
Sisältää bibliografisia viitteitä.
Keywords: ennakkoluulot; sensuuri; tabut; censur; fördomar; tabun; Ruotsi; Sverige