Karoliinien soturiarvot : kunnian hallitsema maailmankuva Ruotsin valtakunnassa 1700-luvun alussa - Sarkamo, Ville (Jyväskylä studies in humanities, 2011)
Carolean warrior values: an honour-dominated worldview in early-eighteenth-century Sweden.
Keywords: Kaarle : XII, : Ruotsin kuningas; 1700-luku; 1700-talet; arvot (käsitykset); fostran; historiantutkimus; historieforskning; karoliinit; karoliner; kasvatus; krigshistoria; kroppslighet; kunnia; maailmankuva; maktutövning; militarism; militarismi; militär utbildning; officerare; patriarkaalisuus; patriarkalitet; rituaalit; ritualer; Ruotsin vallan aika; ruumiillisuus; sammanhållning; sotahistoria; sotilaskoulutus; stora nordiska kriget; suuri Pohjan sota; svenska tiden; symboler; symbolit; upseerit; vallankäyttö; värderingar (uppfattningar); världsbild; yhteisöllisyys; ära; 18th century; Charles XII; cultural history of war; emotions; honour; masculinity; military history; nobility; officer; soturikulttuuri; soturikunnia; violence; warrior