Juhlakirja Eino Krohnin täyttäessä 70 vuotta 8.2.1972 - Karonen, Vesa; Sihvo, Hannes; Tiitinen, Ilpo (Kirjallisuudentutkijain Seuran vuosikirja, ISSN 0355-0176, 1972)
Résumé.
Keywords: Andreev, Leonid Nikolaevič; Andrejev, Leonid; Apollinaire, Guillaume, : 1880-1918; Balzac, Honoré de : Le père Goriot; Blixen, Karen : Sidste fortællinger; Haavikko, Paavo : Toinen taivas ja maa; Hellaakoski, Aaro; Kafka, Franz : Die Verwandlung; Kakinomoto no Hitomaro; Kallas, Aino; Korpela, Jorma : Tohtori Finckelman; Krohn, Eino, : teoksella kunnioitettu; Krohn, Eino; Musil, Robert; Paavolainen, Olavi; Schelling, Friedrich Wilhelm Joseph; Schelling, Friedrich Wilhelm Joseph von; Shakespeare, William, : 1564-1616; Shakespeare, William, : 1564-1616 : Coriolanus; Vartio, Marja-Liisa : Kaikki naiset näkevät unia; Waltari, Mika; Koskenniemi, V. A., : 1885-1962; Noor-Eesti; 1920-luku; 1900-luku; 1970-luku; 1910-luku; 1930-luku; 1940-luku; 1900-talet; 1970-talet; 1920-talet; 1910-talet; 1930-talet; 1940-talet; aforismit; kaunokirjallisuus; dokumenttiromaanit; käännökset; näytelmät; kirjallisuudenhistoria; kirjallisuudentutkimus; juhlajulkaisut; vuosikirjat; symbolismi; aforismer; skönlitteratur; dokumentärromaner; översättningar; skådespel; litteraturhistoria; litteraturvetenskap; festskrifter; årsböcker; symbolism; Suomi; Unkari; Finland; Ungern