Yksilövastuisen hoitotyön kehittämisohjelman alkukartoitus Pohjois-Karjalan keskussairaalassa - Pakarinen, Kaija (K. Pakarinen, 1992)
Summary.
Keywords: Nursing Care; Population; Social Responsibility