Kontorsfolket : en etnologisk studie av livet på kontor - Conradson, Birgitta ([Stockholm] : Nordiska museet, 1988)
Summary: Office people : an ethnological study of life in an office.
Kansi- ja selkäalanimeke: Etnologiska bilder av livet på kontor.
Väitöskirja
Keywords: ammatit; historia; kansatiede; toimistotyö; toimistotyöntekijät; yrken; historia; etnologi; kontorsarbete; kontorsanställda; Ruotsi; Sverige; väitöskirjat; doktorsavhandlingar