Bomullsängeln - Alakoski, Susanna; Ewerlöf, Katarina (Stockholm : A Nice Noise, 2020)
Bomullsängeln är en mäktig roman om flickors utsatthet, om kvinnlig vänskap och bildningstörst, en berättelse om hur tiden vi lever i kan avgöra våra liv i högre grad än de val vi har möjlighet att göra.
Uppläsare: Katarina Ewerlöf.
Apparat som återger mp3-ljudfiler.
Keywords: Hilda -- (fiktiv gestalt); bomullsindustri; fabriker; vänskap; kvinnor; kvinnans ställning; ogifta mödrar; arbetare; Vasa; Finland; ljudböcker; historiska romaner; kvinnolitteratur; romaner; skönlitteratur; svensk litteratur