Dags att sova - Brinck, Camilla (Stockholm : Bonnier Carlsen, 2021)
Kom till ro med Musse och Helium. Camilla Brincks magiskt sprakande fantasivärld om de två mössen Musse och Helium är barnens bokfavoriter. Följ med på ett avkopplande äventyr när Musse och Helium ska sova. Rogivande text och stora vackra bilduppslag vyssar både möss och andra små lyssnare till sömns. Här finns också inslag av mindfulness och kvällsrutiner som kan göra nattningen eller vilostunden mysig och harmonisk.För första gången finns nu en Musse och Helium-berättelse i större format, rikt illustrerad med magiska färgbilder att drömma sig bort i.En bok för hela familjen! Den här bilderboken vänder sig främst till barn mellan 3 och 6 år, men passar även utmärkt för 7-10-åringar.
Keywords: Musse -- (fiktiv gestalt); Helium -- (fiktiv gestalt); äventyr; magi; läggdags; insomnande; möss; parallella världar; barnlitteratur; bilderböcker; berättelser; godnattsagor; skönlitteratur; svensk litteratur