Nokea ja pilvenhattaroita : helsinkiläisten ympäristö 1900-luvun vaihteessa - Laakkonen, Simo; Joukola, Matti; Käännös-Aazet; Helsingin kaupunki. Kaupunginmuseo ([Helsinki] : Helsingin kaupunginmuseo, 1999)
Sammandrag
Kuvat: Helsingin kaupunginmuseon kokoelmat, ellei toisin mainita = Bilder: Helsingfors stadsmuseums samlingar, om ej annan källa anges.
suomi
Luett. Y. Lindegren
KIRJA / BOK
Keywords: historia; ympäristön tila; arki; helsinkiläiset; ilmanlaatu; vesialueet; vedenlaatu; viheralueet; Helsinki; paikallishistoriat