Jenotik, kotoryi bojalsja bolnits : terapevtitšeskaja skazka dlja detei, kotoryje... : v stihah - Jeremejev, Sergei; Hohlovitš, Je. M. (Prospekt, 2024)
Tiivistelmä venäjäksi.
Keywords: sairastuminen; lääkkeet; sairaalat; kiukuttelu; pelko; tunteet; pesukarhut; eläimet; inhimilliset eläimet