Kluuvi, Mannerheimintie - Rista, Eeva
sisällön kuvaus: Kluuvi, Mannerheimintie. Autoja ja jalankulkijoita ruuhka-aikaan Mannerheimintiellä. Etualalla Citroën ID20 ja Toyota Corona. Taustalla Eduskuntatalo. Näkymä Stockmannin tavaratalon suunnalta luoteeseen.
Keywords: kadut; suojatiet; jalankulkijat; autot; henkilöautot; rakennukset; kulttuurihistorialliset rakennukset; liikennemerkit; rekisterikilvet; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Kluuvi Helsinki, Mannerheimintie