Kevätkukkien keräystä Helsingin kaupunginpuutarhalla - Eweis, Yehia
sisällön kuvaus: Puutarhurit keräävät kultalakkoja rullakkoon Helsingin kaupungin Staran Puutarhapalvelut -yksikön puutarhalla Rautatientorin suuria istutusastioita varten. Keräys tapahtuu kausikasvihuoneessa, jollaiset otetaan käyttöön lämpimään vuodenaikaan kattamalla runko muovilla.
Keywords: grönområden; planterande; trädgårdsarbete; växthus; trädgårdar; trädgårdsarbetare; annueller; vår; insamling; Kaupunginpuutarhan vuoden kierto 2023; Heikkilä, Venla; Hussean, Rana; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Töölö Helsinki, Taka-Töölö Helsinki, Kaupunginpuutarha, Eläintarha, Hammarskjöldintie 1