arkku; tulliarkku; Tavast tull
fyysinen kuvaus: Tasakantinen, suorakulmainen raudoitettu arkku. Pitkällä kyljellä teksti "Tavast Tull".
Keywords: säilyttimet; arkut; tullit; käteisraha; maksut; tiemaksut; käyttöaika 1864 – 1889