partateräkuoreke; Punktal stainless; partateräkääre, tuotepakkaus - Siepen, Ernst August
fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muotoinen kuoreke. Vihreällä pohjalla kullan värisin kirjaimin Punktal STAINLESS, kaksi ympyrää. Takana: No pains at all shaving with Punktal Orig. Swedish Steel, Guarantee for each blade. Terä: MULCUTO, HOHLSCHLIFF, ROSTFREI, für Vor-