kolikkolauta; Lakro-rahasäiliö N:o 2; raharenki - Klockars, Sigurd
fyysinen kuvaus: Rahalokerosta ns. raharenki, sisältää 6 riviä erisuuruisia kouruja kolikoiden säilyttämiseksi ja laskemiseksi.
Keywords: raha; rahat; käteisraha; säilyttimet; hallintoviranomaiset; kihlakunnanvirastot; siviiliprosessi; ulosotto