ompelukone; pohjanneulomakone; suutarin - Oy Strömberg Ab; Maschinenfabrik Moenus AG.; Oy Mercantile Ab
fyysinen kuvaus: Useita toimintoja varten rakennettu suutarin kone. Ontto runko, 3-haarainen jalusta. Käynnistysrasia jalkarakenteessa. 2 kiinteää poljinta ja 1 irronnut poljin. 2 vauhtipyörää,