Kamppi, Länsisatama, Ruoholahti - Rista, Simo
sisällön kuvaus: Kamppi, Länsisatama, Ruoholahti. Jätkäsaari, Mechelininkatu. Ruoholahdenranta. Itämerenkatu. Näkymä Ruoholahdenkatu 23 / Köydenpunojankatu 10 kulmassa olevan rakennuksen katolta Jätkäsaaren suuntaan. Etualalla satamarataa, Shellin huolto-asema