etiketti; Hapanta ruokaleipää -etiketti - Öflund & Pettersson Oy; Osuusliike Elanto
sisällön kuvaus: Hapanta ruokaleipää -etiketti.
Keywords: leipomot; leipä; näkkileipä; käyttögrafiikka; etiketit; osuusliikkeet