Meilahden rosarium. - Wesander, Merja; Kuvaussakki
sisällön kuvaus: Vasemmalla henkilö valokuvaa ruusuja. Meilahden arboretumin ruusupuisto on entisillä Meilahden kartanon peltomailla. Runsaan kolmen hehtaarin puistossa esitellään rakennetun ympäristön puita ja pensaita. Puu- ja pensaslajeja on yli 300 ja pensasruusuja reilu satakunta. Arboretum on perustettu puisto-osaston toimesta vuonna 1967, rosarium vuonna 1991. Talo taustalla on yksityiskäytössä.
Keywords: parker; träd; gräsmattor; vegetation; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Meilahti Helsinki, Meilahdenpuisto, Johannesbergintie 8