Lauttasaaren vanha silta (purettu ja korvattu uudella 1969), Suomen Kaapelitehdas ja Julius Tallberg Oy:n varasto - Grünberg, Constantin
sisällön kuvaus: Lauttasaaren vanha silta (purettu ja korvattu uudella 1969), Suomen Kaapelitehdas ja Julius Tallberg Oy:n varasto.
Keywords: meret; sillat; rakennukset teollisuusrakennukset tuotantorakennukset tehtaat; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Ruoholahti Helsinki, Tallberginkatu 1. Lauttasaaren silta 52